Rólam

Gyöngyvér portré

Erdei Gyöngyvér

 Néhány sor rólam:
 A kötés számomra több mint hobbi, már már szenvedély! Hatévesen ragadtam kötőtűt és már elsőre megfogott. Valamilyen formában mindig is jelen volt az életemben, még ha sokszor a sokadik helyen is kapott szerepet. Mindig saját modelleket terveztem, kötöttem, egyedire törekedve, sok sikerélményt és elismerést köszönhetek alkotásaimnak.
Az alkotás örömén túl a jövőben szeretném veletek is megosztani az idők során szerzett tapasztalatom, szeretném minél szélesebb körben megismertetni és megkedveltetni a kötést, a kötésben rejlő lehetőségeket.
Szeretném “megfertőzni” a kézimunkázás örömével, szeretetével a fiatalabb korosztályokat is! Szeretném eloszlatni a sztereotípiákat mint például: “a nagymamák kötnek”, a “kötött kövérít”, “a kötött ódivatú” na és a kötött=pulóver ! 🙂  A kötés nem csak kellemes időtöltés, de hasznos is. Bárki megtanulhat kötni ezt bizton állítom!  Tarts velem Te is.

 

Néhány sor az oldalról:

 

Oldalamon különböző stílusú, méretű, különböző rendeltetésű minden féle fajta kézzel kötött modell leírásokat, kötésminta leírásokat találsz, ezen felül fonalakat egyéb kiegészítőket ajánlok neked és ha nincs időd, kedved, energiád kötni, kedvedre válogathatsz kész termékeim között vagy akár előrendelhetsz elképzeléseidnek megfelelően.

 

További lehetőségeket kínálok:

 

Fonal és egyéb kiegészítők, késztermékek vásárlási lehetőségét kínálom neked a Fonalparadicsom webáruházban valamint plusz lehetőségeket a Fonal paradicsom plusz   webáruházban ahol óriási választékban, színskálában, anyagösszetételben, kedvedre válogathatsz kínálatunkból a prémium fonalaktól a baba fonalakon át a parti fonalakig terjedő kínálatban egyenesen a gyártó teljes körű készleteiből.

 

fonalparadicsom_banner

 

Látogass meg minket, győződj meg magad a folyamatosan megújuló fantasztikus kínálatról, a kedvező ajánlatokról, promóciókról.

 

A legnépszerűbb közösségi portálon működik a Kössünk lányok zárt csoport, mely már több mint 10 000 tagot számlál, 10 000 kötni, kézimunkázni szerető lány- asszony-nagymama, jó hangulatú eszmecserékkel, tanácsokkal, megosztásokkal segítve egymást a számtalan feltöltött egyedi alkotás fotóiról már nem is beszélve, szóval inspirációból nem szenvedünk hiányt! 🙂  Csatlakozz te is!*

 

*a csoport zárt titkos a link csak tagoknak működik, ha szeretnél belépni közénk kérd a felvételedet 

 

Megtalálsz minket a facebook  Kössünk lányok közösségi oldalán is!

 

Ha nem szeretnél lemaradni semmiről, iratkozz fel hírlevelemre.

 

hirlevélre feliratkozás

 

Üdvözlettel:

Erdei Gyöngyvér