Variációk egy mintára Pályázat 2017

Idén nyáron is nagyszabású közöskötést szervezek a Fonalparadicsom támogatásával! Az idei minta a Kötélhágcsó minta.

 

A pályázaton a már megkötött munkák is indulhatnak ammenyiben megfelelnek az alábbi három Kritériumnak:

 

A pályaműnek tartalmaznia kell a Kötélhágcsó mintát, Fonalparadicsomos fonalból készült, befejezésre került a pályázat leadási határidőig.

 

Bármilyen formában megkötheted, az alap mintát! Olvass tovább a részletekért…

A nyár mintája a Kötélhágcsó minta!

 

Már több mint két éve ültetgetem a köztudatba ezt a mintát, több modellt is kötöttem vele.

 

Kötélhágcsó minta, alapminta

 

A minta nem nehéz, folyamatosan ismétlődik, tartalmazza a legalapvetőbb kötési fogásokat melyek elsajátításával más mintákat is könnyedén le tudsz kötni.

 

A mintára különböző nehézségi fokú modelleket is készítettem , ha szereted a kihívásokat további technikákkal is kombinált modellek elkészítésének a módját is megtanulhatod a leírásokból.

 

Alap minta és modell leírások (folyamatosan bővül)

 

Kötélhágcsó minta, modell leírások >>>

 

Ha egyedül nem boldogulsz a leírásokkal, oktató anyagokkal további segítségre van szükséged kérhetsz segítséget a Kössünk lányok csoportban vagy akár személyesen a Tanszobán, de szívesen segítünk a Péntek Esti Kötő Klubban és a találkozókn.

 

Kövesd programjainkat az Eseménynaptárban.

 

Jó ha tudod, hogy “gyakorlat teszi a mestert” a gyakorlást senki nem tudja helyetted elvégezni, hogy az alapok elsajátítása nélkül nem lehet mesterműveket készíteni. A sikerélmény garantált, de nem árt ha lehetőségeidhez, tudásszintedhez megfelelő modell elkészítésével kezdesz.

 

Bármilyen formában megkötheted, az alap mintát

 

Itt van példának okáért ez a kötélhágcsó minta csavart mintával kombinálva

 

Kötélhágcsó minta csavart mintával kombuinálva

 

 

Kötélhágcsó alapminta

 

A mintával megtanulod a sima és fordított szemek kötése melett a balra dőlő fogyasztást, jobbra dőlő fogyasztást, egyenes dupla fogyasztást, ráhajtást.

 

Kezdő csipkekőtőknek is ajánlom a minta megtanulását, jó alapul szolgál majd a csipkekőtéshez. Pár szem, alap művelet ismétlödik néhány soron belül, jó kis gyakorló minta.

 

A pályaműnek tartalmaznia kell a Kötélhágcsó mintát, Fonalparadicsomos fonalból készült, befejezésre került a pályázat leadási határidőig. (Június 30)

 

A nyertes kiléte az érvényesen leadott pályázatok pályázói közül sorsolás útján dől el. Akár több munkláddal is indulhatsz a pályázaton.

 

Fő nyeremény

 

Fő nyeremény   egy kézimunka táska a Fonalparadicsom felajánlásában 1 kg, az az 20 gombolyag Catania fonallal kibélelve. Több mint 80 szín közül válogathatsz!

 

kézimunka táéska 2017 variációk egy mintára pályázat, főnyereménye

 

 

A résztvevők között további nyereményeket is kisorsolunk.

 

A pályázati kiírás részletei >>>

 

 

Szólj hozzá!