2014
július
23.

0

Kössünk lányok Augusztusi találkozó

Augusztus 9- én szombati napon kerül megrendezésre a kössünk lányok Augusztusi találkozó.  

 

A  találkozó a Forgách u. 19-ben a Gold Irodaházban egy az udvarból nyíló külön bejáratú 72 nm teremben kerül megrendezésre. 

Az irodaház a Forgách u. metrómegállóhoz közel van. Az utcában lehet parkolni, szombaton a parkolás ingyenes.       Hogy mi is ez? Egy egy klassz lehetőség ahol azonos érdeklődésű lányok, asszonyok együtt tölthetnek egy napot, egy kis kötögetés, horgolgatás, beszélgetés közepette, rengeteg szép fonal kíséretében.

 

Kötetlen foglalkozás, ahova elhozhatod aktuális kézimunkád! Remek alkalom egy kis eszmecserére, tanácskozásra, tanulásra és nem utolsó sorban jó szórakozás.       A program 10-16 óráig tart bármikor lehet csatlakozni, akár egy két órácskára vagy egész napra.    

 

Itt lehetőséged van személyesen is megismerni, megtapogatni a Fonal paradicsom fonalait. Akár vásárolhatsz is és vagy szállítási költség nélkül személyesen átveheted a webshopból előre megrendelt fonalaidat.  

 

fonalparadicsom_banner

 

A találkozót havi rendszerességgel szervezzük a kössünk lányok zárt csoport tagjainak, a részvétel ingyenes, jelentkezéshez kötött. Kérlek jelezd részvételi szándékodat az eseményoldalon, az ott leszek gomb megnyomásával.   A csoport a Facebook közösségi oldalán működik, jelentkezz te is csoportunkba melynek már több mint 6 000 aktívan kötni kézimunkázni szerető tagja van. Az online köttetett barátságokat személyesen is erősítheted a találkozóknak köszönhetően.  

 

fb_csoport_banner_hosszu

 

Az eseményhez minden további információt megtalálsz a Kössünk lányok zárt csoport eseménynaptárban, amennyiben tag vagy itt csatlakozhatsz az eseményhez, és akár  cseveghetsz is a résztvevőkkel.    

 

Mindenkit szeretettel várunk!  

 

Erdei Gyöngyvér

Szólj hozzá!