2021
március
2.

0

Babaruhákkal és babafonalakkal jártam a Család barát ÖTLETSAROK rovatában

Ma ismét a DunaTV Család Barát műsorának ötletsarok rovatában vendégeskedtem. Baba holmikkal és babafonalakkal.

 

A Média klikk oldalon visszanézheted a műsort.

 

(Ha nincs időd végignézni a Kössünk lányok babaholmik, babafonalak az ÖTLETSAROK rovatban 15:29 percnél és 1 óra 11 percnél vannak.)

 

Készítettem egy képes beszámolót is nektek, linkekkel a bemutatott babaholmik elkészítésének a leírására. (amelyik elérhető)

A kis fehér ruha már szárad! <3

 

 

Az elkészítése hasonló a kis piros ruhához, csak kisebb méretben készült és felemás rombuszos mintával.

 

 

A leveles mitás kisruha új modell, még nem készült róla leírás. A kis ruha Anchor Baby barack színű babafonalból készült. (3 gombolyag, 3 mm-es tűvel kötve)

 

A fehér kis ruha amit a műsorban is kötöttem szitén Anchor Bay fonalból készült.

 

 

Személyes kedvencem ❤ A kis body elkészítésének a leírása megtalálható a Kötött kedvenceink 2021 külön kiadásában vagy elérhető pdf formátumban a Fonalparadicsomban.

 

Évszaknak megfelelően megkötheted pamutból, merinó gyapjuból vagy akrilból a Baby smiles kollekció fonalaiból.

 

 

A kis ruha  és a fiú mellény elkészítésének a menete elérhető online a kössünk lányok weboldalán valamint a Fonalparadicsomban letölthető pdf. formátumban. (rombuszos kisruha, baba melléy)

 

 

A fehér babafelső új modell, még nem készült róla leírás, a csavart mintás kis kötényruha elkészítésének a leírását megtaláljátok a kössünk lányok oldalán. 

 

A kocka a kockában babatakaró elkészítésének a leírását megtaláljátok a kössünk lányok weboldalán  a Kötött kedvenceink magazin 2021/1-es külön kiadásában, vagy letölthető, nyomtatható pdf formátumban a fonalparadicsomban. 

 

A kocka a kockában takaró a legnépszerübb babatakaróm amióta közzétettem. Sokféle fonalból megkötöttem már téli, nyári és négyévszakos változatban is.

 

 

Ha már baba fonal elmaradhatatlanok a baba játékok is. Kötött amigurumik, mackók és kutyusok Lenja Soft rövid szempillás babafonalból ami szinténa Baby Smiles babafonal kollekció tagja.

 

 

A kutyusok elkészítésének a leírását megtaláljátok a Kötött kedvenceink magazin 2021/1-es külön kiadásában, vagy letölthető, nyomtatható pdf formátumban. 

 

 

A maci elkészítésének a menetét megtaláljátok a kössünk lányok weboldalán vagy letölthető, nyomtatható pdf formátumban a Fonalparadicsomban.

 

 

Szólj hozzá!