2014
szeptember
28.

0

Októberi találkozók Budapest, Nagyvenyim

Októberben új helyszínen is lesz találkozónk Nagyvenyimen és a szokásos havi találkozó Budapesten!     Nagy örömömre szolgál, hogy vidékre is elmehetek, helyi szervezetek meghívásának eleget téve.

 

Hogy mi is ez a találkozósdi?

 

Egy egy klassz lehetőség ahol azonos érdeklődésű lányok, asszonyok együtt tölthetnek egy napot, egy kis kötögetés, horgolgatás, beszélgetés közepette, rengeteg szép fonal kíséretében.

 

Kötetlen foglalkozás, ahova elhozhatod aktuális kézimunkád! Remek alkalom egy kis eszmecserére, tanácskozásra, tanulásra és nem utolsó sorban jó szórakozás.

 

A programhoz bármikor lehet csatlakozni, akár egy két órácskára vagy egész napra.

 

Itt lehetőséged van személyesen is megismerni, megtapogatni a Fonal paradicsom fonalait.   Akár vásárolhatsz is és vagy szállítási költség nélkül személyesen átveheted a webshopból előre megrendelt fonalaidat.

 

fonalparadicsom_banner

 

A találkozót havi rendszerességgel szervezzük a kössünk lányok zárt csoport tagjainak, a részvétel ingyenes, jelentkezéshez kötött.

 

fb_csoport_banner_hosszu

 

Kérlek jelezd részvételi szándékodat az eseményoldalon, az ott leszek gomb megnyomásával.   A csoport a Facebook közösségi oldalán működik, jelentkezz te is csoportunkba melynek már több mint 7 000 aktívan kötni kézimunkázni szerető tagja van.

 

Az online köttetett barátságokat személyesen is erősítheted a találkozóknak köszönhetően.     Az eseményhez minden további információt megtalálsz a Kössünk lányok zárt csoport eseménynaptárban, amennyiben tag vagy itt csatlakozhatsz az eseményhez, és akár  cseveghetsz is a résztvevőkkel.

 

A találkozóra nem csak csoport tagokat várunk, szívesen látjuk a kézimunka iránt érdeklődőket!   Mindenkit szeretettel várunk!

 

Erdei Gyöngyvér

 

A találkozók helyszíne és időpontja: (további részletek a Kössünk lányok csoport eseménynaptárában)


 

Nagyvenyimi találkozó időpontja: 2014. 10. 04 (szombat)

Időtartama: 11-17 óráig

Helyszíne: Művelődési Ház nagyterme, 2421 Nagyvenyim  Fő u. 16

A találkozó a Nagyvenyimi Művelődési ház és Kötögetők Klubja szervezésében és meghívására jött létre.


 

Budapesti találkozó időpontja: 2014. 10. 11 (szombat)

Időtartama: 10-16 óráig

Helyszíne: Orchidea Iskola, 1139 Budapest Hajdú utca 18-24

orchidea_logo

A helyszín Budapesten a XIII-ik kerületben van az Árpád híd közelében melyet az Orchidea Iskola biztosít a találkozó számára.

 

Szólj hozzá!